Joogatunnit ja muut palvelut

Joogaa Kauhajoella

Ohjaamani jooga on hatha- ja yinjoogaa, joissa on vaikutteita myös muista joogasuuntauksista. Tunneillani vaihtelee sekä lempeä läsnäolo että pureutuminen dynaamisiin asanoihin. Tuntini ovat eri uskonnoista ja aatteista vapaita, keskitymme vain kehon ja mielen huoltoon.  

Tunti alkaa aina läsnäolo- tai hengitysharjoituksella, jotta saamme ajatukset rauhoittumaan päivän kiireistä. Toisin sanoen, tulet läsnäolevaksi omaan kehoosi. Jatkamme jooga-asanoilla joko virtaavana sarjana tai tutkaillen asanoita yksi kerrallaan. . Tunneilla kiinnitämme huomiota läsnäoloon, hengitykseen sekä oman kehon ja mielen rauhoittumiseen. Tunnit ovat eheyttäviä, rauhoittavia ja rentouttavia. Tunti päättyy loppurentoutukseen, savasanaan. 

Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla, liikkeitä voi varioida tarpeen mukaan. Tunneillani on rento, mutta silti lempeä ja keskittynyt tunnelma. Välillä nauretaan, välillä ollaan yhdessä hiljaa kiitollisin mielin.

Alla löydät tiivistelmän tällä hetkellä tuntitarjonnassani olevista jooga- ja rentoutustunneista. Ajankohtaista-osiosta löydät tiedot tapahtumista ja workshopeista. 

Salilta löytyy joogamatot, -bolsterit, joogatiilet ja -vyöt. Pukeudu  joustaviin vaatteisiin ja ota vesipullo mukaasi. Rauhallisemmille tunneille pukeudu lämpimästi.

Ajanvaraus viikkotunneille

Pidän joogaa Loistetraining-salilla. Loisteen tunneille paikka varataan heidän varauskalenterista, johon pääset alla näkyvästä painikkeesta.