Uutuus! DanceFitYoga!

DanceFitYoga on uusi, suomalainen ryhmäliikuntakonsepti, jossa yhdistyy kolme erinomaista lajia. Tanssi, lihaskuntoharjoittelu sekä jooga. Tunti alkaa tanssiosuudella, jossa saadaan keho lämpimäksi ja musiikin rytmi nostaa energiatasoa. Lihaskunto-osuudessa käydään läpi kehon eri lihasryhmät ja vastuksena toimii oma keho. Toistot tekevät lihaskuntoharjoittelusta tehokasta. Dynaaminen joogaosuus venyttää ja huoltaa lihaksia.

DanceFitYoga tunti sisältää 20min tanssia, 20min lihaskuntoa ja 20min joogaa. Harjoituksessa yhdistyy kaikki; aerobinen, lihaskuntoharjoittelu ja kehonhuolto. DanceFitYoga on tehokas, hauska ja energisoiva konsepti, jossa apuvälineenä käytetään vain mattoa. Konseptin ovat luoneet pitkän linjan ammattilaiset Mari Sainio, Paula Kujala ja Valeria Engman.

Et tarvitse aiempaa kokemusta tanssista, kehonpainoharjoittelusta tai joogasta. Tunnin liikkeet ja askelsarjat ovat helppoja ja sopivat kaikentasoisille jumppaajille. 

Sisäliikunta- tai tanssitennarit jalkaan, juomapullo ja hikipyyhe mukaan! Seuraa ilmoittelua, tunti pyörähtää käyntiin tammikuussa! 😉